(Svenska)
.
Kundinloggning

Artiklar

Så här väljer du optimal integration till ProMark

2021-05-27

ProMark erbjuder ett antal integrationsalternativ som säkerställer en smidig interaktion mellan ProMark och era andra affärssystem. Men vad är egentligen skillnaden mellan de enskilda metoderna? Få översikt här.

Läs mer…

Moderniseringsresan från on-premise till Solution as a Service

2020-12-15

På bara några år har ProMark utvecklats från att vara en traditionell on-premise-lösning till att bli en modern Software as a Service-lösning med en rad tillhörande tjänster. Läs mer om resan och ta del av argumenten för varför ni ska följa med.

Läs mer…

API-integration – det smartaste sättet att binda samman dina programvarulösningar

2020-10-13

Antalet API:er har exploderat de senaste åren. Varför? Eftersom API:er förenklar integrationen av olika applikationer i nästa generations IT-lösningar för att optimera stödet av affärsprocesser och öka flexibiliteten. Få en kort översikt över denna nya, moderna integrationsstandard.

Läs mer…

Dynamisk skift- och bemanningsplanering stärker ditt företag

2020-04-30

För de flesta företag är medarbetarna den viktigaste – och mest kostsamma – resursen man har. Därför är det viktigt att optimera planeringen av medarbetarnas arbetstid så det alltid är sammanhang med uppgifterna som ska utföras. Annars kan det bli väldigt dyrt för företaget!

Läs mer…

ProMark förenklar hanteringen av dagens flexibla arbetskraft och säkerställer rätt lön

2020-02-27

Fysiska tidrapporter till insamling av arbetstiden för den flexibla arbetskraften är fortfarande utbredd på många företag. Det är inte bara tidskrävande, men kan också vara källan till båda fel och förseningar. Det finns därför många fördelar med också att digitalisera tidsinsamlingen för dem.

Läs mer…

6 goda skäl till att få kontroll på frånvaroprocesserna

2020-01-27

Det är inte bara viktigt att ha kontroll på de anställdas närvaro. Det är minst lika viktigt att kunna hantera deras frånvaro. Lär hur och vad konsekvenserna är av att inte kunna det.

Läs mer…

ProMark – en framtidssäker plattform för era Workforce Management behov

2019-06-06

För att behålla en ledarposition krävs en tydlig strategi och ambitiösa investeringar i utveckling. Lär mer om varför ProMark är en framtidssäker lösning.

Läs mer…

Få kontroll på frånvaroprocessen och uppnå ekonomisk vinning

2019-03-06

Det är inte bara viktigt att ha kontroll på de anställdas närvaro. Det är minst lika viktigt att hantera deras frånvaro – oavsett om frånvaron beror på semester eller sjukdom.

Läs mer…

Så får du optimal utdelning när du outsourcar dina affärsprocesser

2018-11-29

Ökad aktivitet och behov av stabilitet får många företag till att överlåta ansvaret för en eller flera arbetsuppgifter till en extern affärspartner. Få goda råd om ProMark Business Process Outsourcing från båda sidor av bordet.

Läs mer…

Affärsvärde genom att förvandla befintliga lösningar till molnbaserade ekosystem

2018-10-01

Få en överblick över trender som utvecklas på marknaden och hur vi reagerar på dem för att göra ProMark ett säkert beslut – nu och i framtiden.

Läs mer…
1 2 3 4 5  Nästa