(Svenska)
.
Kundinloggning

Artiklar

ProMark förenklar hanteringen av dagens flexibla arbetskraft och säkerställer rätt lön

2020-02-27

Fysiska tidrapporter till insamling av arbetstiden för den flexibla arbetskraften är fortfarande utbredd på många företag. Det är inte bara tidskrävande, men kan också vara källan till båda fel och förseningar. Det finns därför många fördelar med också att digitalisera tidsinsamlingen för dem.

Läs mer…

6 goda skäl till att få kontroll på frånvaroprocesserna

2020-01-27

Det är inte bara viktigt att ha kontroll på de anställdas närvaro. Det är minst lika viktigt att kunna hantera deras frånvaro. Lär hur och vad konsekvenserna är av att inte kunna det.

Läs mer…

ProMark – en framtidssäker plattform för era Workforce Management behov

2019-06-06

För att behålla en ledarposition krävs en tydlig strategi och ambitiösa investeringar i utveckling. Lär mer om varför ProMark är en framtidssäker lösning.

Läs mer…

Få kontroll på frånvaroprocessen och uppnå ekonomisk vinning

2019-03-06

Det är inte bara viktigt att ha kontroll på de anställdas närvaro. Det är minst lika viktigt att hantera deras frånvaro – oavsett om frånvaron beror på semester eller sjukdom.

Läs mer…

Så får du optimal utdelning när du outsourcar dina affärsprocesser

2018-11-29

Ökad aktivitet och behov av stabilitet får många företag till att överlåta ansvaret för en eller flera arbetsuppgifter till en extern affärspartner. Få goda råd om ProMark Business Process Outsourcing från båda sidor av bordet.

Läs mer…

Affärsvärde genom att förvandla befintliga lösningar till molnbaserade ekosystem

2018-10-01

Få en överblick över trender som utvecklas på marknaden och hur vi reagerar på dem för att göra ProMark ett säkert beslut – nu och i framtiden.

Läs mer…

Självbetjäning ger enklare planering och ökad flexibilitet

2018-06-26

Med ProMark digitaliserar Brdr. Hartmann processen för auktion och byte av arbetspass. Det minskar både administrativ tid och ökar flexibiliteten.

Läs mer…

Teknisk skuld hämmar effektiviteten

2018-02-01

Teknisk skuld kan få stora konsekvenser för företagets effektivitet och förmåga att behålla och attrahera medarbetare – och därmed även för konkurrensförmågan. Lär dig mer om vad du kan göra för att minska den.

Läs mer…

Planering baserad på verkligheten ökar transparensen och leveransförmågan hos Coop

2017-10-04

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när Coop ska planera distributionen av varor till sina butiker. Läs hur ProMark hjälper med att skapa sammanhang mellan kapacitet och beläggning samt ökar effektiviteten i kolliplockningen.

Läs mer…

Så skapar du en bra förstudie och ett användbart business case

2017-06-02

En grundligt utförd förstudie är en viktig förutsättning för en framgångsrik implementering av Workforce Management lösningar. Få goda råd om hur du skapar en bra förstudie och ett användbart business case baserat på vårt samarbete med Aarsleff.

Läs mer…
1 2 3 4  Nästa