(Svenska)
.
Kundinloggning
Anmäl dig vårt nyhetsbrev

Få senaste nyheterna och viktig information om Workforce Management

Artiklar

Planering baserad på verkligheten ökar transparensen och leveransförmågan hos Coop

2017-10-04

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när Coop ska planera distributionen av varor till sina butiker. Läs hur ProMark hjälper med att skapa sammanhang mellan kapacitet och beläggning samt ökar effektiviteten i kolliplockningen.

Läs mer…

Så skapar du en bra förstudie och ett användbart business case

2017-06-02

En grundligt utförd förstudie är en viktig förutsättning för en framgångsrik implementering av Workforce Management lösningar. Få goda råd om hur du skapar en bra förstudie och ett användbart business case baserat på vårt samarbete med Aarsleff.

Läs mer…

International Workforce Management-lösning ökar engagemanget och stärker uppföljningen

2017-01-26

Får internationella koncerner ut tillräckligt med värde ur lokalt förankrade Workforce Management-system för tidredovisning och bemanningsplanering? En undersökning visar nya aspekter av fördelarna ...

Läs mer…

Fyra fördelar med en internationell Workforce Management-lösning

2016-11-11

Varför välja en internationellt dimensionerad Workforce Management-lösning för tidredovisning och bemanningsplanering? Få mer information om fördelarna och exempel från företag som använder ProMark tvärs över gränserna.

Läs mer…

Första hjälpen för utvärdering av Workforce Management lösning

2016-10-04

Få hjälp till att navigera i utbudet av Workforce Management-lösningar och leverantörer i ny marknadsguide från Gartner. Vi erbjuder ytterligare första hjälpen.

Läs mer…

Goda användarupplevelser banar väg för mobil tidsregistrering

2016-08-15

Tidsregistrering och planering via mobila enheter vinner mark. Åtta erfarna ledare och HR-administratörer ser långt fler fördelar än nackdelar med Workforce Management via mobilen, men det är avgörande att tjänsten upplevs som enkel att använda och relevant för medarbetarna.

Läs mer…

Fem goda råd för implementering av mobil tidregistrering

2016-06-06

Det går att uppnå stora vinster inom HR-administrationen genom att implementera tid- och frånvaroregistrering via mobila enheter, till exempel smarta telefoner och surfplattor. Att göra användaren delaktig tidigt och testa systemet noga är avgörande för en framgångsrik implementeringsprocess.

Läs mer…

Vad har HR gemensamt med Chandler Bing från TV-serien ”Vänner”?

2016-04-18

Alla har förstått att Chandler har ett viktigt jobb men ingen vet egentligen vad det är han gör. Precis så är det för många som jobbar med HR. Hur förklarar man för familj, vänner och kollegor vad HR-arbetet innebär? Här ger några HR-personer sina personliga reflektioner.

Läs mer…

Vill du veta hur verksamheten går? Fråga HR!

2016-03-01

HR bidrar med värdefull insikter till företagsledningen. Det framkommer i personliga intervjuer med HR-ansvariga i sex olika verksamheter. Sjukfrånvaro, löneutveckling och personalomsättning är några av de mest förekommande nyckeltal som rapporteras till ledningen.

Läs mer…

Rätt data ger ökad produktivitet

2016-01-29

Produktions- och industriföretag har ett gemensamt mål för de kommande åren – att öka produktiviteten. Norska Aker Solutions och GKN Aerospace berättar hur de använder datainsamling för att öka produktiviteten och därmed lönsamheten.

Läs mer…
1 2 3  Nästa