(Svenska)
.
Kundinloggning

Är ni redo för molnet? ProMark är!

ProMark är nu tillgänglig i olika molnmiljöer och är därmed en bra match för företags IT-landskap – var de än är på deras molnresa. Bli klokare på möjligheterna och hur de skiljer sig från varandra, så du bättre kan bedöma vad som passar dig bäst.

Det är fart på molnmarknaden! Fler och fler systemleverantörer introducerar nya, moderna molnlösningar som ersättning för de traditionella on-premise-lösningar - en trend vi också märker tydligt här på Mark Information.

Många av våra kunder har redan inkluderat molnet i deras IT-roadmap, medan andra håller på att överväga att flytta i molnet. Moderniseringsresan drivs främst av:

 • Ett strategiskt val att flytta i molnet för att dra nytta av de fördelar som ligger inom det
 • Ett nödvändigt skifte eftersom de nuvarande HCM- och ERP-lösningarna fasas ut av leverantörerna

MOLNMILJÖER FÖR ALLA BEHOV

För att säkerställa att ProMark är en bra match för kundernas IT-landskap, var de än är på deras molnresa, erbjuder vi olika driftsmodeller. Få översikt över möjligheterna och hur de skiljer sig från varandra:

Den optimala lösningen beror på det enskilda företags situation och krav på kapacitet, flexibilitet, säkerhetsnivå och omfattningen av kontroll av sitt IT-system, samt vilket behov de har av att kunna komma åt lösningen via internet.

PROMARK 365 CLOUD: SKALBAR SAAS-LÖSNING PÅ EN DELAD INFRASTRUKTUR

ProMark 365 Cloud - en skalbar SaaS-lösning på en delad infrastrukturMed ProMark 365 Cloud delar ni infrastruktur och ProMark-installation med andra organisationer på MS Azure-plattformen – och därmed också kostnader. De enskilda företagen har dock sin egen databas/uppsättning och data är helt åtskilda av lämpliga säkerhetsmekanismer.

ProMark-lösningen erbjuds som en prenumerationsbaserad Software as a Service-lösning i 3 olika paket – med möjlighet att byta paket vid behov:

 1. Essentials: Det enkla valet till grundläggande registrering av närvaro och frånvaro
 2. Professional: Den breda tidredovisningslösningen med möjlighet för projektregistrering och planering av de anställdas arbetstid
 3. Enterprise: Den fullständiga lösningen med alla tillgängliga ProMark-moduler

ProMark 365 Cloud är lösningen för företag som vill ha en standardiserad, skalbar lösning med hög säkerhet som kräver minimalt engagemang från företagets sida genom:

 • Spegling av miljön på flera platser vilket skyddar mot fel och stillestånd
 • Överföring av ansvar för att driftsäkra infrastruktur och applikation vilket frigör tid för andra arbetsuppgifter
 • Uppgraderingar som hanteras av oss i planerade servicefönster
 • Efterlevnad av ISO-/GDPR-standarder
 • Möjlighet för att skala lösningen efter era behov – både i förhållande till infrastruktur, mjukvarufunktionalitet och antal användare

PROMARK PRIVATE CLOUD: LÅT OSS SKÖTA PROMARK-MILJÖN 

ProMark Private Cloud - låt Mark Information sköta ProMark-miljönMed ProMark Private Cloud installeras ProMark på en extern server som huseras på MS Azure-plattformen eller av IT Relation. Både server och mjukvara är uteslutande avsedd för er som företag och ni bär själv alla relaterade kostnader.

När det gäller mjukvara kan ni antingen välja en prenumerationsbaserad licensmodell eller investera i en permanent programvarulicens. Båda delar ger åtkomst till vår kundservice och nya programvaruversioner.

Vi tar ansvar för att leverera en stabil plattform och levererar full service dygnet runt, inklusive övervakning – också av kapacitetskraven – säkerhetskopiering och återställning samt ett antal årliga uppdateringar. Vi tar även hand om själva ProMark-applikationen och ser till att integrationer som till exempel löne- och ERP-system fungerar, att uppgifterna för modulerna körs som planerad, att städa upp databasen etc.

ProMark Private Cloud är lösningen för företag som vil ha hög säkerhet och flexibilitet i driften genom:

 • Spegling av miljön på flera platser
 • Möjlighet till att anpassa molnmiljön till era specifika krav och skala det inom ramarna som ni väljer
 • Möjlighet till att välja var data lagras
 • Uppgraderingar när det passar er eftersom resurser inte delas med andra företag

Med ProMark Private Cloud uppnår ni förutsägbara utgifter i IT-budgeten och får samtidig mer tid för andra arbetsuppgifter då vi tar över ansvaret för den dagliga driften av server och applikation.

ProMark On-Premise: PROMARK ON-PREMISE: NÄR NI SJÄLV TAR ANSVAR FÖR PROMARK-SERVERN

Med ProMark On-Premise installeras ProMark på en dedikerad server inom er egen IT-miljö. Det kräver interna resurser i företaget som tar ansvar för att säkerställa stabil drift och hålla koll på olika systemuppdateringar, säkerhetsaspekt med mer.

Denna typ av driftsmodell kräver en initialinvestering i mjukvarulicenser som ger permanent rätt att använda de ProMark-moduler ni köper. Investeringen beräknas utifrån hur många medarbetare som ska använda modulerna. Dessutom finns det årliga kostnader för ett underhållsavtal som ger er åtkomst till vår kundservice och nya mjukvaruversioner.

ProMark On-Premise är lösningen för företag som föredrar att ta ägandet av sin IT-drift och önskar fullt ansvar för prestanda, hantering av data och uppgraderingar.

REDO ATT BÖRJA MODERNISERINGSRESAN?

Oavsett vilken driftsmodell ni väljer får ni samma avancerade funktionalitet som bidrar till att optimera era processer och leverera korrekt data. Och med åtkomst till kundservice och erfarna konsulter som kontinuerligt kan hjälpa er att få ut det mesta av er ProMark-lösning, kan ni maximera avkastningen av er investering.

Behöver du ett fördjupat samtal om vilken driftsmodell som passar bäst för ditt företag hör av dig.