(Svenska)
.
Kundinloggning

Artiklar

Fyra fördelar med en internationell Workforce Management-lösning

2016-11-11

Varför välja en internationellt dimensionerad Workforce Management-lösning för tidredovisning och bemanningsplanering? Få mer information om fördelarna och exempel från företag som använder ProMark tvärs över gränserna.

Läs mer…

Första hjälpen för utvärdering av Workforce Management lösning

2016-10-04

Få hjälp till att navigera i utbudet av Workforce Management-lösningar och leverantörer i ny marknadsguide från Gartner. Vi erbjuder ytterligare första hjälpen.

Läs mer…

Goda användarupplevelser banar väg för mobil tidsregistrering

2016-08-15

Tidsregistrering och planering via mobila enheter vinner mark. Åtta erfarna ledare och HR-administratörer ser långt fler fördelar än nackdelar med Workforce Management via mobilen, men det är avgörande att tjänsten upplevs som enkel att använda och relevant för medarbetarna.

Läs mer…

Fem goda råd för implementering av mobil tidregistrering

2016-06-06

Det går att uppnå stora vinster inom HR-administrationen genom att implementera tid- och frånvaroregistrering via mobila enheter, till exempel smarta telefoner och surfplattor. Att göra användaren delaktig tidigt och testa systemet noga är avgörande för en framgångsrik implementeringsprocess.

Läs mer…

Vad har HR gemensamt med Chandler Bing från TV-serien Vänner?

2016-04-18

Alla har förstått att Chandler har ett viktigt jobb men ingen vet egentligen vad det är han gör. Precis så är det för många som jobbar med HR. Hur förklarar man för familj, vänner och kollegor vad HR-arbetet innebär? Här ger några HR-personer sina personliga reflektioner.

Läs mer…

Vill du veta hur verksamheten går? Fråga HR!

2016-03-01

HR bidrar med värdefull insikter till företagsledningen. Det framkommer i personliga intervjuer med HR-ansvariga i sex olika verksamheter. Sjukfrånvaro, löneutveckling och personalomsättning är några av de mest förekommande nyckeltal som rapporteras till ledningen.

Läs mer…

Rätt data ger ökad produktivitet

2016-01-29

Produktions- och industriföretag har ett gemensamt mål för de kommande åren – att öka produktiviteten. Norska Aker Solutions och GKN Aerospace berättar hur de använder datainsamling för att öka produktiviteten och därmed lönsamheten.

Läs mer…

Synliggör produktionsplanen och fokusera på produktivitet

2015-10-23

Idag utsätts svensk industri för global konkurrens och stora krav ställs på produktionseffektivitet.

Läs mer…

DLG får ekonomiska fördelar av att digitalisera HR

2015-09-28

Danmarks nionde största företag mätt efter omsättning, DLG som är leverantör av lantbruksprodukter, har under flera år fokuserat på ambitiös optimeringsstrategi med fokus på HR.

Läs mer…

Kommunikation krävs för förändring

2015-09-01

Få en inblick i SDC:s erfarenheter med utrullningen av nytt tidssystem baserat på ett nytt avtal.

Läs mer…
Tillbaka 1 2 3 4  Nästa