(Svenska)
.
Kundinloggning

ProMobile webinar

Ta del i vårt webinar och hör mer om ProMobile, det perfekta verktyget för anställda på språng.

Torsdag den 7 mars 2019 kl. 11
 

Önskar ni att effektivisera registreringen av arbetstiden för era anställda? Och minska administrativ tid och kostnader? Behöver ni en mer exakt och snabbare översikt över tiden för de enskilda arbetsuppgifterna?​

Med ProMobile appen kan företagets anställda registrera sin arbetstid och frånvaro. Samtidigt får de tillgång till information om egna arbetsplaner och saldon på semesterdagar, flex- och övertid – oavsett var de arbetar.

Alla registreringar valideras online i realtid och är omedelbart tillgängliga i ProMark-databasen tillsammans med registreringar från alla andra gränssnitt. Registreringarna kan också loggas med gps-koordinater för att säkerställa spårbarhet. Om medarbetarens arbetstid ska faktureras vidare, är det nu möjligt att göra det direkt efter arbetsdagens slut, eftersom registreringen redan då finns tillgänglig.

Med den senaste utvecklingen kan arbetstiden nå delas in i olika projekt och aktiviteter eller medarbetaren kan stämpla in och ut på jobb, beroende på vad som behövs. Dessutom ger appen möjlighet till självbetjäning i förhållande till att ange önskemål om semester och ledighet samt till att byta, sälja och avstå skift, vilket är extra intressant om de anställda har varierande arbetstider.

ProMobile är ett enkelt och effektivt verktyg som ger anställda på språng de bästa förutsättningarna för att slutföra båda uppgifter och fakturering. ProMobile minskar det manuella arbetet i HR-administrationen och förenklar löne- och fakturereringsprocesser. Och med översikt över tiden i realtid får ledningen en rättvisande överblick som möjliggör snabbare och mer effektiva beslut.

Ta del i vårt webinar om ProMobile och hör mer om de nya möjligheterna.
Webinaret är också relevant om ni redan använder ProMobile.

Mobil registrering Byta, sälja och avstå skift

NÄR

Torsdag den 7 mars 2019 kl. 11.00

HUR

Webinarat sker online via Skype for Business och kräver ingen installation. Du deltar via din dator där du följer presentationen och har möjlighet att kommunicera med mötesledaren och de andra deltagarna via chattfunktionen. Det är gratis att delta!

Anmäl dig till vårt webinar redan idag!

anmälan