(Svenska)
.
Kundinloggning

ProMobile webinar

Ta del i vårt webinar och hör mer om ProMobile, det perfekta verktyget för anställda på språng.

Fredagen den 20:e september 2019 kl. 10

Vill ni effektivisera arbetstidsregistreringen för era anställda? Och underlätta administrationen för HR och chefer? Använd den mobiltelefon som de flesta redan har till hands.

Med ProMobile-appen får medarbetarna ProMark med sig i fickan och kan registrera närvaro, frånvaro och projekttid på deras smartphone – oavsett var de arbetar. Samtidigt får de tillgång till information om egna arbetsplaner och saldon på semesterdagar, flex- och övertid.

Dessutom ger appen möjlighet till självbetjäning i förhållande till att ange önskemål om semester och ledighet samt till att byta, sälja och avstå skift.

Som något nytt är det också möjligt att registrera kilometer och dieter via appen. Registreringarna ingår då i den normala godkännandeprocessen och eventuell återbetalning blir en del av lönegrunden.

Och genom automatiska pushmeddelanden till båda medarbetare och chefer kan företaget säkerställa att registreringar och godkännanden sker i tid före löneperiodens brytpunkt.

Ta del i vårt webinar och hör mycket mer om möjligheterna.

NÄR

Fredagen den 20:e september 2019 kl. 10.00-10.30

HUR

Webinarat sker online via Skype for Business och kräver ingen installation. Du deltar via din dator där du följer presentationen och har möjlighet att kommunicera med mötesledaren och de andra deltagarna via chattfunktionen. Det är gratis att delta!

Anmäl dig till vårt webinar redan idag!
Vi hoppas att webinaret kan inspirera dig att komma igång!

Mobil registrering Byta, sälja och avstå skift

anmälan