(Svenska)
.
Kundinloggning

Webinar: Ta hand om teknisk skuld och ineffektivitet med ProMark!

Står ökad effektivitet och lönsamhet högt upp på din agenda? Och kämpar ni med ett föråldrat tidsystem och överväger att investera i en ny lösning? Delta i vårt webinar och ta del av hur Workforce Management kan hjälpa dig och hur du bygger de affärsmässiga argumenten för investeringen.

28 juni 2019 kl. 11.00

Effektivisering och kostnadsbesparande åtgärder är – som aldrig tidigare – avgörande parametrar i företagens ansträngningar för att förbli lönsamma och konkurrenskraftiga.

Ökad digitalisering är grunden för att skapa tillväxt och bra resultat! Minimering av tunga och manuella interna processer med hjälp av automatiserade och användarvänliga IT-lösningar sparar inte bare administrativ tid. Det minskar också risken för fel och förseningar. Och företaget får tillförlitlig information om företagets verksamhet. Här och nu!

I en dynamisk värld är tillförlitlig information avgörande för att övervaka, anpassa och optimera kärnprocesser i alla företag. Det ger företaget ett gediget och faktabaserat beslutsunderlag som minskar risken att fatta felaktiga beslut.

En modern Workforce Managementlösning som ProMark kan hjälpa dig och ditt företag bra på vägen. Med ProMark kommer du att få den nödvändiga insikten för att kunna planera rätt resurser, i rätt tid och för rätt uppdrag – och samtidigt säkerställa att de anställda avlönas korrekt på det mest effektiva sättet. Och med realtidsdata får företaget värdefull information som gör det möjligt att reagera på behovsförändringar eller avvikelse. Detta ger en optimal och flexibel användning av arbetskraft, maskiner och material.

Delta i vårt webinar och hör mer om:

  • Vad är Workforce Management?
  • Hur kan Workforce Management lösa några av de utmaningarna som många företag står inför – nu och i framtiden?
  • Vad är värdet av Workforce Management?
  • Hur bygger du upp ditt business case för att investera i en Workforce Managementlösning?
  • Workforce Management i praktiken: Hur fungerar det för andra?

Vi hoppas att vårt webinar kan inspirera era att komma igång!

När

Fredag den 28 juni 2019 kl. 11-11.30

Vem bör delta

Vårt webinar är relevant för ekonomichefer och andra toppchefer, produktionschefer och mellanchefer med det operative ansvaret samt anställda inom HR och löneadministration

Hur

Vårt webinar sker online via Skype for Business och kräver ingen installation. Du deltar via din dator där du följer presentationen och har möjlighet att kommunicera med mötesledaren och de andra deltagarna via chattfunktionen. Det är gratis att delta!

Anmäl dig till vårt webinar redan idag!

anmäl till webinar

 

signpost

integration

savings

student