(Svenska)
.
Kundinloggning
Anmäl dig vårt nyhetsbrev

Få senaste nyheterna och viktig information om Workforce Management

G&O Maritime Group väljer ProMark

05-10-2017

Avtalen omfattar lösning för att samla in tid- och produktionsdata på 3 olika platser i Danmark.

G&O Maritime Group

G&O Maritime Group har ingått avtal med Mark Information om att implementera en komplett ProMarklösning för ca. 200 medarbetare på 3 olika platser i Danmark.

G&O Maritime Group består av företagen Gertsen & Olufsen, Atlas Incinerators, Pres-Vac Engineering – som har använt ProMark sedan 2001 – och Heco International.

Som en del av fusionen ville koncernen konsolidera alla interna IT-system, inklusive HR, lön och ERP. ProMark valdes som lösning för att samla in tid- och produktionsdata.

Avtalet omfattar följande moduler:

  • Närvaro- och frånvaroregistrering för timanställda och tjänstemän (ProTime)
  • Frånvaroanalys (ProAbs)
  • Insamling av tidsåtgång per jobb för uppföljning på produktionstid och producerat antal (ProJob)
  • Registrering via användargränssnitt som LAN-Touchterminaler, ProPC och ProMobile för mobil personal
  • Webbaserad åtkomst till ledningsöverblick och godkännanden (ProPortal)
  • Integration till Outlook, Lessor lönesystem och ERP-system
  • Rapporter och statistiker (ProReport) och Business Intelligencemodulen ProBI

”Med ProMark får G&O Maritime Group flexibel, enkel och överskådlig möjlighet till att planera och anpassa sina resurser i förhållande till aktuella behov och krav – timme för timme", säger Michael Dupont Fischer, Country Manager på Mark Information Danmark. "Det bidrar till att öka effektiviteten och ger besparingar".

Projektet börjar med en förstudie för att kartlägga omfattningen och detaljerna för därigenom att säkerställa en realistiskt plan för implementeringen. Målet är att ta ProMark i bruk i Pres-Vac, Gertsen & Olufsen och Atlas under december 2017. Därefter följer implementering i Heco under första kvartalet 2018.

Om G&O Maritime Group
G&O Maritime Group grundades 2014 när Gertsen & Olufsen tog över Atlas Incinerators. Året efter växte koncernen ytterligare med förvärvet av Pres-Vac Engineering och Heco International. Målet är att skapa en stark grupp med en bred och innovativ portfölj av teknologi av högsta kvalitet för det maritime segmentet.