(Svenska)
.
Kundinloggning

Mark Information är nu Microsoft Gold Partner

2021-07-02

Certifieringen differentierar oss från våra konkurrenter och gör ProMark till en framtidssäker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi.

Microsoft Gold Partner logoVi är glada att kunna meddela att Mark Information har uppnått status som Microsoft Gold Partner med kompetens inom applikationsutveckling.

Gold Competency är den finaste certifieringen och representerar högsta expertis och en beprövad och specialiserad kompetens inom ett visst teknik- eller tjänsteområde. Gold Partners är erkända för att erbjuda innovativa affärslösningar. De är bland topp 1% av Microsofts partners över hela världen.

För att bli Gold Partner, har vi uppfyllt strikta krav till certifiering av medarbetare samt kundreferencer.

Framöver betyder det att våra kunder kan ha förtroende för att ProMark är en framtidssäker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi, att våra kompetenta konsulter levererar framgångsrika implementeringar och att vi:

  • Alltid är uppdaterade om de senaste Microsoft produkterna och teknikerna
  • Kontinuerligt utökar våra kunskaper och kvalifikationer genom att klara svåra prov
  • Kan lösa problem snabbare genom vår tillgång till avancerad support från Microsoft vid behov

CIO Morten Janum välkomnar möjligheterna: “Microsoft Gold Competency ger Mark Information möjlighet att säkerställa att våra kunder maximerar värdet av deras Microsoft-produkter i kombination med deras ProMark-lösning. Kunderna kommer att dra nytta av vårt nära förhållande till Microsoft-teamet och vår djupa förståelse för Microsoft-teknologi vid vidareutveckling och implementering av molnlösningar som ökar produktiviteten och lönsamheten samtidigt som det reducerar driftskostnaderna.”

Vill du veta mer?