(Svenska)
.
Kundinloggning

Mark Information är nu Microsoft Silver Partner

2019-04-29

Certifieringen differentierar oss från våra konkurrenter och gör ProMark till en framtidssäker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi.

Mark Information er nu Microsoft Silver Partner

Mark Information har nyligen uppnått Silver Partner status hos Microsoft. 

Silver Competency tilldelas företag med dokumenterad expertis i att leverera kvalitetslösningar inom ett specialiserad område. Dessutom måste företaget ha anställda som är Microsoft-certifierad inom specifika områden. Företag med Silver Competency är bland top 5% av Microsofts partners över hela världen.

Certifieringen är ett viktigt erkännande av vårt fortsatta fokus på att hantera trender på IT-marknaden och utveckla ProMark i enlighet med dem och därmed upprätthålla vår position som en ledande leverantör av Workforce Managementlösningar.

"Eftersom IT-marknaden övergår till Software as a Service affärsmodeller, är det nödvändigt att ProMark transformeras till en sann molnlösning för att passa in i kundernas IT-landskap och uppfylla kraven från både nuvarande och framtida kunder", säger Morten Janum, CIO.

Som en del av vår molnstrategi erbjuds ProMark därför nu också som en offentlig molnlösning på MS Azure-plattformen.

ProMark er också tillgänglig på Microsoft AppSource, en appbutik med olika appar från både Microsoft och utvalda affärspartners. Alla appar fungerar med de Microsoft-produkter som företaget redan har och plattformen tillåter företag att prova lösningarna under en begränsad tid innan de gör en investering.

Vad betyder detta för våra kunder?

Certifieringen är inte bara ett viktigt erkännande av vårt utvecklingsarbete. Den har också ett antal fördelar för våra kunder:

  • ProMark har dokumenterad integration mot Microsoft-lösningar som Office365, Dynamics365 och Dynamics NAV/AX och kan därför inkluderas som en del av ett optimerat arbetsflöde
  • Azure-plattformen kommer bland annat att hjälpa till att säkra att kunderna förblir säkerhetskompatibla och kan skala sina IT-lösningar eftersom plattformen erbjuder pågående uppgraderingar och automationer
  • ProMark är en framtidssäker lösning för företag som har valt en Microsoft-strategi 

"Att vara en del av Microsofts Partner Network differentierar oss från våra konkurrenter och ger oss möjlighet till att visa vår lösning till beslutsfattare i medelstora företag över hela värden och stödja deras digitale omvandling", säger Torkel Olrik, CEO.

Vill du veta mer?