(Svenska)
.
Kundinloggning

Mark Information expanderar samarbetet med Lemvigh-Müller

2019-01-16

Avtalet omfattar en standard ProMarklösning för 1 300 anställda och genomförs i faser.

Lemvigh-Müller logo

Mark Information har nyligen tecknat ett avtal med grossistverksamheten Lemvigh-Müller om att expandera vårt befintliga samarbete.

Lemvigh-Müller har idag flera tidssystem, även inkluderande vår WinTid-lösning, på deras olika verksamhetsorter. Företaget har ett strategiskt mål om att förenkla och standardisera deras IT-landskap och arbetar därför på att implementera en gemensam lösning för alla anställda.

"Vi har under lång tid behövt en mer enhetlig lösning för tid- och frånvaroregistrering, som sparar tid inom löneavdelningen och i våra produktionsenheter. Vi har en förväntan om att ProMark i kombination med våra befintliga löne- och HR-system kommer att uppfylla detta", säger Frederik Aakerlund, IT-direktör på Lemvigh-Müller.

ProMarkavtalet omfattar:

  • Närvaro- och frånvaroregistrering (ProTime) för 1300 anställda, 500 timanställda och 800 tjänstemän 
  • Registrering via mobil, webbportal och Kaba-terminaler med biometriska läsare 
  • Integration med lönesystem, Outlook och SAP
  • Frånvaroanalys för strukturerad uppföljning av frånvaro och effektiv hantering av återbetalningsansökningar (ProAbs)
  • Notifikationer för att säkerställa registreringar och godkännanden i tid (ProNotify)
  • Rapportering (ProReport)

"Vi är glada att Lemvigh-Müller har valt ProMark som deras framtida tidredovisningslösning", säger Michael Dupont Fischer, direktör för Mark Information Danmark. "Med en standardiserad och automatiserad lösning till uppsamling, beredning och överföring av data till löne- och andra affärssystem kan Lemvigh-Müller se fram emot att minska administrationen avsevärt och uppnå besparingar".

Projektet genomförs i faser. Fas 1, som inkluderar de timanställda, börjar i slutat av januari och förväntas att träda i drift före sommaren.


Om Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller är Danmarks största stål- och teknikgrossist. Med 1 200 ansatte och 300 000 artiklar täcker de ett stort behov inom industrin, el- och rörinstallation, konstruktion samt hantverk och försörjning.