(Svenska)
.
Kundinloggning

Partnerskap med Aarsleff

2017-04-06

Bygg- och anläggningskoncernen Aarsleff har genom åren arbetat med att effektivisera sina processer genom digitalisering.

Aarsleff digitaliserar egna processer med ProMarkSom en del av denna optimering har Aarsleff och Mark Information tecknat ett samarbetsavtal för att utveckla en branschanpassad mobil lösning för byggarbetsplatser. Detta innebär att de nuvarande tidrapporter som är grundläggande för tidrapporter till anställda utifrån gällande avtal och sammanställning för fakturering mot kunder kommer att digitaliseras i framtiden.

Processen kommer att minimera både administration, fel och resursanvändning. De anställda kommer att registrera sin tid fördelat på projekt, inklusive maskintid, frånvaro, resekostnader och mycket mer på en surfplatta.

Samtidigt får arbetsledarna bättre överblick och enkel tillgång till att hantera sina projektteam. De kommer bland annat kunna justera och godkänna registreringar och se till att all nödvändig data registreras mot projekt/aktiviteter, maskiner, väntetider, resekostnader, etc.