(Svenska)
.
Kundinloggning

ProMark 4.60.00 uppnår certifierad integration med SAP-applikationer och SAP S/4HANA®

2018-10-01

ProMark levererar kritiska data till kunderna genom interoperabilitet med SAP-lösningar

SAP® Integration and Certification Center har nyligen certifierad att ProMark version 4.60.00 integrerar med SAP-applikationer och SAP S/4HANA® genom användning av standard-integrationsteknologier. Integrationen hjälpar företag att effektivisera och accelerera deras löneprocesser. 

SAP S/4HANA är nästa generations affärssuite, byggd för SAP HANA®-databasplattformen, med möjlighet till on-premise och molninstallation. Den är utformad för att fungera som den digitala kärnan och hjälper kunderna att driva digital transformation.

"Vi är glada att meddela att ProMark 4.60.00 har uppnådd certifierad integration med SAP-applikationer och SAP S/4HANA", säger Morten Janum, CIO på Mark Information. "ProMarks förmåga att fungera med SAP-lösningar och leverera aktuella och kritiska data är mycket fördelaktigt för nuvarande och framtida kunder." 

Många kunder inkluderar ProMark som en del av en större HR-lösning (HRMS) var ProMark förlänger SAP-lösningen helt till den enskilda medarbetar. ProMark spårar status på närvaro och frånvaro, bemanningsplanering och framdrivning på jobb och projekt på en detaljerad nivå i realtid och bidrar till att säkerställa ett faktabaserat underlag för de dagliga besluten i företaget.

ProMark levererar exakta löne- och frånvarodata till SAP-lösningar – utan behov av kundspecifik programmering – och ger samtidigt företaget möjlighet till att utnyttja HRMS-funktionaliteten i ProMark-plattformen. Det minskar manuella rutiner i löneberäkningen och fel vid överföring av data, ökar effektiviteten och gör ProMark till en framtidsäker lösning.

För ytterligare information vänligen kontakta:


 

 

SAP Certified Integration with SAP Applications

 

SAP Certified Integration with SAP S/4HANA®

SAP, SAP S/4HANA, SAP HANA and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE (or an SAP affiliate company) in Germany and other countries. See http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx for additional trademark information and notices. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies.