(Svenska)
.
Kundinloggning

Mark Information återigen nämnt i Gartners nya marknadsguide

2017-08-25

Gartner offentliggjorde i juli en uppdaterad version av deras marknadsguide för Workforce Management Applications. Mark Information är igen i år nämnt i guiden med vår ProMarklösning.

Den erkända analysfirma Gartner publicerade i juli en uppdaterad version av deras Market Guide for Workforce Management Applications

Guiden ger en översikt över 22 leverantörer och beskriver funktionalitet, geografiska omfattning, leverantörernas branschkunskap samt partnerskap och integrationsmöjligheter. Mark Information är igen i år inkluderad i guiden med vår ProMarklösning.

"Vi är naturligtvis glada att vara bland de Workforce Managementleverantörer, som Gartner nämner i sin rapport", säger Torkel Olrik, CEO för Mark Information. 

Hjälp för att navigera i landskapet av Workforce Managementlösningar

Att förvärva, expandera eller ersätta en Workforce Managementlösning är inte ett enkelt beslut för ledningen i större företag. Det kräver först och främst ett fördelaktigt business case.

Vi upplever fortfarande att många företag använder Excel eller andra manuella processer för att hålla koll på timmar, arbetsuppgifter och göra schema för de anställda. Det är inte bara tidskrävande, men kan också leda till fel. Därför är det ofta stora besparingar i att automatisera dessa processer. Det innebär att investeringar i en Workforce Managementlösning snabbt kan räknas hem.

Det kan emellertid vara tidskrävande att kartlägga de många typerna av lösningar och leverantörer på marknaden. Enligt Gartner är marknaden för Workforce Managementlösningar fragmenterad och komplex.

Guiden kan därför vara en bra hjälp för företag som behöver navigera i landskapet av Workforce Managementlösningar. När företagen har identifierat sina affärskritiska behov och önskemål kan guiden hjälpa till att begränsa leverantörsfältet till 3-4 potentiella leverantörer.

”Många företag har ett dilemma med att välja en Workforce Managementlösning," säger Torkel Olrik. "Vi ser därför alltmer att företag använder Gartners rapporter som ett led i sin utvärdering och beslutsprocess."

Ett säkert beslut

Mark Information är marknadsledande i internationella Workforce Managementlösningar i Norden

"Branschspecialisering, lokal marknadskunskap och starka referenser hjälper till med at göra ProMark till ett säkert val. Därför är vi också glada att vara bland de få europeiska leverantörer som är inkluderad i guiden", avslutar Torkel Olrik.

 

 

hjælp til at navigere i landskabet af Workforce Management-løsninger


Läs också

Första hjälpen för utvärdering av Workforce Management lösning
Goda råd om du och bedriften överväger att köpa, utöka eller byta Workforce Management lösning.

Så skapar du en bra förstudie och ett användbart business case
En grundligt utförd förstudie är en viktig förutsättning för en framgångsrik implementering av Workforce Management lösningar. Få goda råd om hur du skapar en bra förstudie och ett användbart business case baserat på vårt samarbete med Aarsleff.

Bättre rapporteringsmöjligheter får företag att byta Workforce Managementsystem
Automatisering av administrativa processer och krav på bättre rapportering väger tyngst när stora företag väljer att byta tidregistreringssystem i stället för att behålla den befintliga lösningen. Här berättar tre stora företag öppet om vilka överväganden de har gjort.

 


Gartner, Market Guide for Workforce Management Applications, 03 July 2017
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.