Kunder

Ledande företag uppnår resultat med ProMark

Mer än 400 företag använder ProMark varje dag och sparar tid, minskar kostnaderna och får giltiga data.

Välj bransch och läs mer om hur vi kan hjälpa dig och de resultat vi skapat för andra företag:

Entreprenad & konstruktion

BYGG & ANLÄGGNING

ProMark hjälper företag att samla in arbetstid, tillägg och annan typ av information direkt från byggarbetsplatserna, antingen angett av medarbetaren eller arbetsledaren. Resultatet är snabbare och mer exakta data för lön, bokföring och kundfakturering samt effektivare hantering av storskaliga projekt.

Livsmedel

LIVSMEDEL

ProMark ger synlighet i bemanningen, status på arbetsprocesserna och översikt över hur utrustningen fungerar. Dessutom får man översikt och sammanhang mellan produktion och logistik.

Detaljhandel & distribution

LOGISTIK & TRANSPORT

ProMark ger den nödvändiga drifttekniska översikten som kan hantera de utmaningar som finns i företag som kör 24 timmar om dygnet, ofta fysiskt finns i många orter och som lever av att hantera förändrade tjänster och kontinuerliga kundjusteringar.

Offentlig & service

SERVICE

ProMark ger synlighet i bemanningen, status på arbetsprocesser, utökar tillgängligheten och ökar servicenivån utan att förlora medarbetarnas intresse.

Tillverkning

TILLVERKNING

ProMark hjälper dig att hålla koll på processerna, så att du kan reagera på avvikelser i produktionsplanen och snabbt anpassa befintliga planer för optimal och flexibel användning av personal, utrustning och material.