Om oss

Ledande leverantör av Workforce Management-lösningar som hjälper företag att öka produktiviteten och spara pengar

Hovedkontoret på Maglebjergvej, Kgs. Lyngby

Mark Information är i dag en ledande nordisk leverantör av Workforce Management-system för tidredovisning, frånvaro-, aktivitets- och jobbregistrering samt skift- och bemanningsplanering. Här på webbplatsen kan du läsa mer om vad vi erbjuder och vilka fördelar ett stort antal kunder inom olika branscher har uppnådd.

Vår Workforce Management-lösning ProMark hjälper företag att optimera produktiviteten och uppnå besparingar genom intelligent planering av resurserna. Samtidig säkerställer ProMark att medarbetarna avlönas korrekt och på det mest effektiva sättet.

Med ProMark får företag information om användning av tid och resurser i realtid. Och genom integration till ERP- och lönesystem blir värdefull information tillgänglig vid behov. Tillförlitlig information i realtid stärker beslutsfattande och förmåga att reagera snabbt på förändringar i efterfrågan eller kapacitet och ger möjlighet att upptäcka operativa fördelar.

ProMark bygger på mer än 40 års djupgående kunskap om Workforce Management från några av de mest komplexa arbetsmarknadsavtalen i Europa. Och vi utvecklar ständigt ny funktionalitet som skapar maximalt värde för våra kunder. Genom användarkonferenser och användargrupper får vi idéer till och krav på ny funktionalitet och vi involverar kunder i förhandsvisningar av utveckling för att säkerställa att det vi utvecklar matchar deras behov.

Mark Information har huvudkontor i Danmark samt kontor i Sverige, Norge, Storbritannien och Rumänien. Globalt tjänar vi över 400 kunder, mer än 1 000 installationer och över 300 000 dagliga användare med intuitiva och användarvänliga lösningar – bäst lämpade för företag och organisationer med +100 anställda i de flesta branscher.
 

VARFÖR VÄLJA PROMARK?

  • ProMark er en komplett svit för Workforce Management som erbjuder bred och mycket avancerad Workforce Management-funktionalitet
  • Intuitiva användargränssnitt på alla enheter som portal, mobil, pc-klient och terminal
  • Unika möjligheter för integration till löne-, HR- och ERP-system
  • Moderna molnlösningar med hosting via public, private och hybrid moln eller on-premise
  • ProMark erbjuder en stark kombination av närvaro- och frånvarodata kopplad mot samma medarbetares registreringar på arbetsuppgifter

 

 

VARFÖR VÄLJA MARK INFORMATION?

  • Mark Information har ett erkänt rykte bland nordiska företag, vilket gör ProMark till ett säkert val för kunderna
  • Validering av business casets värde för kunden underlättar beslutet
  • Projektledning från början till slut av professionella med branschkunskap minimerar risken
  • Customer Care, utökade tjänster och account management säkerställer kundnöjdhet och lojalitet
  • Standardplattform, som uppdateras flera gånger per år med kunddriven utveckling, samt stark integration i alla ERP-, HR- och löneplattformar garanterar modern teknologi som matchar kundens IT-landskap.