(Svenska)
.
Kundinloggning

Vår historia

I mer än 35 år har Mark Information förädlat Workforce Management genom innovativ rådgivning och avancerade programlösningar

Det har gett oss en unik expertis som vi konstant bygger vidare på och förfinar, och det har gjort Mark Information till specialister på att hjälpa företag med optimeringen av kärnprocesserna.

Det hela började i Lyngby 1981, och sedan dess har Mark Information utvecklats till att bli en av branschens mest innovativa programföretag som idag bedriver sin verksamhet från kontor i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannien och Rumänien.

Och med över 400 kunder, mer än 1 000 installationer och över 300 000 dagliga användare är Mark Information i dag Skandinaviens största leverantör av system för tids-, frånvaro, aktivitets- och jobbregistrering samt bemanningsplanering, vilket med ett modernt samlingsnamn blir Workforce Management.

Hemligheten bakom Mark Informations Workforce Management-lösning är ProMark som integrerar de avgörande nyckelparametrarna på alla moderna företag.

ProMark ger en detaljerad överblick och fokuserar på optimering av både produktionsprocesser och administrativa processer.

ProMark säkerställer att kunderna kan planera in rätt resurser, i rätt tid och för rätt jobb samtidigt som det säkerställer att resurserna avlönas korrekt och på det mest effektiva sättet.

ProMark levererar lösningar som ger stöd i allt från registrering av tid för personal och aktivitet till planering av arbetsuppgifter samt allokering av resurser och BI (Business Intelligence). Allt i realtid genom intuitiva och användarvänliga lösningar.

Kunderna har förtroende

ProMark kan integreras i alla system och erbjuder en helt unik expertis som har skapat förtroende för våra lösningar på många av Skandinaviens största och mest framgångsrika företag:
 

Arla Foods Carlsberg COOP Rockwool Rolls-Royce