Microsoft

Dokumenterad integration med Microsoft lösningar

Microsoft Gold Partner logo

Privatpersoner, företag och organisationer över hela världen använder dagligen Microsofts produkter i en mängd olika sammanhang.

Mark Information har Gold Partner-status hos Microsoft. Gold Competency är den finaste partnerstatusen, som exklusivt tilldelas företag med högsta expertis i att leverera kvalitetslösningar inom ett specialiserad område. Dessutom måste företaget uppfylla strikta krav till certifiering av medarbetare, kundreferenser och framgångsrika implementeringar. Bara 1% av Microsofts partners över hela världen uppnår Gold Competency. Därför är vår Gold Partner-status ett erkännande av vårt fokus på att utveckla kvalitetsprodukter och våra ansträngningar att ständigt förbättra oss själva.

Som Microsoft Gold Partner erbjuder vi dokumenterad integration mot Microsofts lösningar:

  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Dynamics NAV
  • Dynamics AX
  • Office 365

ProMark kan därför inkluderas som en del av ett optimerat arbetsflöde på företag som har valt en Microsoft strategi.

ProMark erbjuds som en molnlösning på MS Azure-plattformen. Det hjälpar bland annat till att säkerställa att kunderna förblir säkerhetskompatibla och kan utöka sina IT-lösningar eftersom plattformen erbjuder pågående uppgraderingar och automationer.

ProMark är även tillgänglig på Microsoft AppSource – en appbutik med olika appar från både Microsoft och utvalda affärspartners. Alla appar fungerar med de Microsoftprodukter som företaget redan har.