(Svenska)
.
Kundinloggning

Microsoft

Dokumenterad integration med Microsoft lösningar

Microsoft Gold Partner logo

Konsumenter, företag och organisationer över hela världen använder dagligen Microsofts produkter i en mängd olika sammanhang.

Mark Information har Gold Partner-status hos Microsoft. Gold Competency är den finaste partnerstatusen, som exklusivt tilldelas företag med högsta expertis i att leverera kvalitetslösningar inom ett specialiserad område. Dessutom måste företaget uppfylla strikta krav till certifiering av medarbetare, kundreferenser och framgångsrika implementeringar . Företag med Gold Competency är bland top 1% av Microsofts partners över hela världen. Denna Gold Partner-status är ett erkännande av vårt fokus på att utveckla kvalitetsprodukter och våra ansträngningar att ständigt förbättra oss själva.

Som Microsoft Gold Partner erbjuder vi dokumenterad integration mot Microsofts lösningar:

  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Dynamics NAV
  • Dynamics AX
  • Office 365

ProMark kan därför inkluderas som en del av ett optimerat arbetsflöde på företag som har valt en Microsoft strategi.

Som en del av vår molnstrategi erbjuds ProMark också som en offentlig molnlösning på MS Azure-plattformen. Det hjälpar bland annat till att säkra att kunderna förblir säkerhetskompatibla och kan utöka sina IT-lösningar eftersom plattformen erbjuder pågående uppgraderingar och automationer.

ProMark är även tillgänglig på Microsoft AppSource – en appbutik med olika appar från både Microsoft och utvalda affärspartners. Alla appar fungerar med de Microsoftprodukter som företaget redan har.