ProMark 365 Cloud

Skalbara molnlösningar med hög säkerhet

ProMark 365 CloudProMark 365 Cloud är molnlösningar på Microsoft Azure-plattformen, där företaget som utgångspunkt delar en standardiserad infrastruktur och ProMark-installation med andra organisationer. Varje organisation har dock sin egen databas, utan åtkomst för andra.

Microsoft Azure-plattformen erbjuder bland annat skalbarhet efter behov och hög säkerhet genom att upprätthålla en rad globala och lokala certifieringar för efterlevnad, såsom ISO-standarder och GDPR. Data lagras i Västeuropa som standard.

Underhåll och uppgradering av lösningen sker i form av systemuppdateringar som installeras regelbundet. Alla planerade servicefönster hanteras av oss och meddelas i förväg.

Ni kan också välja en Private Cloud-plattform som uteslutande är avsedd för ert företag och uppgraderingar avtalas med er efter behov (Individual-paketet).

SOFTWARE AS A SERVICE (SAAS)

ProMark erbjuds i 4 olika Software as a Service-paket, så ni kan välja det paket som bäst matchar era behov – med möjlighet att byta till ett annat paket om era behov ändras.

Överblick över ProMark Software as a Service-paket

Företaget betalar ett pris per anställd per månad baserat på det valda paketet samt antalet anställda som kommer att använda lösningen. Programvaran är uppdelad i licensgrupper så att ni kan skala upp och ner, om det sker varaktige förändringar i antalet anställda. Läs mer om paketen och vilka moduler som ingår.

SSL, SINGLE SIGN-ON OCH ANDRA TEKNISKA VALMÖJLIGHETER

Alla paketlösningarna innehåller krypterad datakommunikation via SSL, kryptering av t.ex. databas- och backupfiler samt möjlighet till enkel inloggning (single sign-on). Professional- och Enterprise-paketet ger dessutom möjlighet för multitenancy där flera affärsenheter körs på samma infrastruktur. 

Läs mer om de tekniska alternativen i de enskilda programvara-paket i produktbladet.

DÄRFÖR PROMARK 365 CLOUD

ProMark 365 Cloud är för företag som vill ha en skalbar lösning med hög säkerhet som kräver minimalt engagemang från er sida.

Med ProMark 365 Cloud uppnår ni en rad fördelar:

  • Hög driftssäkerhet: Ni får en stabil plattform som håller er ProMark-lösning uppe 24/7, och slipper bekymra er om övervakning eller backup

  • Ökad skalbarhet: Infrastrukturen kan skalas upp eller ner efter era behov

  • Hög säkerhet: Datacentersäkerhet och andra säkerhetsaspekter hanteras av IT-specialister och övervakningsverktyg och molnmiljön efterlever en lång rad globala och lokala compliance-krav som t.ex. ISO-standarder och GDPR

  • Ökad flexibilitet: Ni kan välja det paket som bäst passar företagets behov och skala dem upp och ned – både i förhållande till antal medarbetare och funktionalitet

  • Många integrationsalternativ: Ni kan knyta samman alla företagets system för optimalt stöd av era affärsprocesser

  • Besparingar: Ni undviker en initial investering i hårdvara och programvara och betalar bara för de tjänster ni använder efter en prenumerationsbaserad prismodell

  • Mer tid för andra arbetsuppgifter: Vi tar över ansvaret för den dagliga driften så att ni inte behöver avsätta egna IT-resurser för att driva er ProMark-lösning