(Svenska)
.

ProMark 365 Cloud

Skalbar molnlösning med hög säkerhet

ProMark 365 Cloud är en Public Cloud-lösning på Microsoft Azure-plattformen, där företaget delar en standardiserad infrastruktur och ProMark-installation med andra organisationer. Varje organisation har dock sin egen databas, utan åtkomst för andra.

Microsoft Azure-plattformen är en utbredd standard för molnlösningar. Plattformen erbjuder bland annat skalbarhet efter behov og hög säkerhet genom att upprätthålla en rad globala och lokala certifieringar för efterlevnad, såsom olika ISO-standarder och GDPR.

Underhåll och uppgradering av lösningen sker i form av systemuppdateringar som installeras regelbundet. Alla planerade servicefönster hanteras av oss och meddelas i förväg.

SOFTWARE AS A SERVICE (SAAS)

ProMark erbjuds i 3 olika Software as a Service-paket, så ni kan välja det paket som bäst matchar era behov – med möjlighet att byta till ett annat paket om behoven ändras.

Överblick över ProMark Software as a Service-paket

Företaget betalar ett pris per anställd per månad baserat på det valda paketet samt antalet anställda som kommer att använda lösningen. Programvaran är uppdelad i licensgrupper så att ni kan skala upp och ner, om det sker varaktige förändringar i antalet anställda.

SSL, SINGLE SIGN-ON OCH ANDRA TEKNISKA VALMÖJLIGHETER

Alla 3 paketlösningarna innehåller krypterad datakommunikation via SSL. Professional- och Enterprise-paketen ger dessutom möjlighet för multitenancy där flera affärsenheter körs på samma infrastruktur. Dessutom är det möjligt att köpa till single sign-on på alla tre paket. Läs mer om de tekniska alternativen i de enskilda programvara-paket i produktbladet.

DÄRFÖR PROMARK 365 CLOUD

ProMark 365 Cloud är för företag som vill ha en standardiserad, skalbar lösning med hög säkerhet som kräver minimalt engagemang från företaget.

Fördelarna med ProMark 365 Cloud är:

  • Hög driftsstabilitet eftersom ett stort nätverk av servrar och avancerad infrastruktur skyddar mot fel och stillestånd
  • Ökad skalbarhet eftersom både infrastrukturresurser och programvarupaket kan skalas upp eller ner efter behov
  • Hög säkerhet via övervakningsverktyg och IT-specialister som hanterar säkerhetsaspekter för molnmiljön och säkerställer att den alltid efterlever krav
  • Besparingar: Ni undviker en initial investering i hårdvara och programvara och betalar bara för de tjänster ni använder
  • Ökad flexibilitet: Ni kan välja det paket som bäst passar företagets behov och alltid dra nytta av den senaste funktionaliteten i produkten eftersom vi kontinuerligt levererar uppgraderingar
  • Mer tid för andra arbetsuppgifter eftersom ni kan slippa ansvaret för den dagliga driften